Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запроваджено електронний сервіс ДПС, який надає доступ до інтегрованих карток платника

опубліковано 20 жовтня 2020 о 11:16

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що в ІТС «Електронний кабінет» запроваджено електронний сервіс з використанням якого платники мають можливість доступу у режимі реального часу до даних інтегрованих карток платників, а також отримання підтверджуючого документу щодо стану розрахунків платника з бюджетом та фондами соціального та пенсійного забезпечення.

Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою:http://cabinet.tax.gov.ua.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням КЕП будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Меню Стан розрахунків з бюджетом надає користувачу електронного кабінету доступ до своїх особистих рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена  інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу.

Червоним кольором позначені суми податкового боргу чи заборгованості зі сплати єдиного внеску, які не сплачені в строк та по яких існує заборгованість до бюджету або фондів соціального та пенсійного забезпечення.

Крім того, платників податків можуть отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за даними органів ДПС.

Додаток:

покроковий алгоритм щодо перегляду ІКП та здійснення фізичними особами сплати податків, зборів, платежів та єдиного внеску;

рекомендації про формування в електронному кабінеті витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за даними органів ДПС».