Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дітям – подарунки від податківців Рівненщини

опубліковано 22 жовтня 2020 о 15:25

З 2002 року податківці Рівненської області, спільно з Радою профспілки, опікуються дітками інтернатних закладів, що розташовані на теренах Рівненської області. На сьогодні в країні триває пандемія, тому, на жаль заплановані цьогоріч веселі заходи для вихованців шкіл-інтернатів довелося відкласти.

Втім, в умовах карантинних заходів все ж таки не припинено надання допомоги соціально незахищеними діткам. Ця робота відбувається завдяки фонду соціальної допомоги, створеному податківцями, куди щомісячно спрямовується 0,5 відсотка заробітної плати працівників.

Цього тижня начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй та голова обласної Ради профспілки Тетяна Подсада відвідали Комунальний заклад «Рівненській обласний навчально-реабілітаційний центр» та подарували такі необхідні для розвитку та забезпечення дітей обігрівачи (бойлери) для води,  спортивний інвентар, пилесмок, м’які пазли на підлогу, іншу побутову техніку, забезпечили діток соками, печивом, а також дезінфікуючими засоби задля збереження їх здоров’я в умовах карантину.

Небайдужість та чуйність наших колег надає впевненості,  що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей від гіркоти, розчарувань та зневіри. Адже саме від кожного з нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини.