Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці приєднуються до привітань переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

опубліковано 07 грудня 2020 о 11:15

Щороку, традиційно, на Рівненщині в рамках Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»  відзначають кращих платників податків, які демонструють досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків і зборів, кількості офіційно працевлаштованих осіб,   благодійної діяльності. Днями переможцям обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінних платників податків»  в номінації «Підприємства лісового та мисливського господарства» вручили відповідні відзнаки. Дипломами були відзначені ДП «Соснівський лісгосп», ДП «Сарненський лісгосп», ДП «Костопільський лісгосп» та ДП «Березнівський лісгосп».

Вітаючи переможців рейтингу, начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй подякував керівникам та очолюваним ними колективам за сумлінну працю, побажав миру, злагоди та нових професійних звершень.

«Безперечно, лісове господарства – це провідна галузь для нашої області, адже держлігоспи – це бюджетоутворюючі підприємства в регіоні, тому ми сподіваємося на подальшу ефективну роботу та плідну співпрацю», - зазначив голова Рівненського обласного відділення Асоціації платників податків Маріян Года, відзначаючи переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу.