Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивний діалог з громадськістю сприяє впровадженню реформ податкової служби

опубліковано 08 грудня 2020 о 10:56

Забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, ефективна взаємодія з інститутами громадянського суспільства та бізнес-спільнотою є дуже важливими для податкової служби. Конструктивний діалог з громадськістю сприяє не лише впровадженню реформ  служби, а й утримує баланс інтересів держави і бізнесу. Тож співпраця податківців з  Рівненським обласним відділенням Асоціації платників податків  забезпечує оперативний зворотній зв'язок щодо можливих проблемних ситуацій.

Саме актуальні питання застосування реєстраторів розрахункових операцій, зміни у цій сфері, робота  СМКОР при адмініструванні ПДВ, ліквідація податкового боргу платників податків та інші питання, що турбують бізнес краю, було розглянуто під час чергової зустрічі керівництва Головного управління ДПС у Рівненській області та Рівненського відділення АППУ,

Під час заходу  начальник податкової служби краю Віталій Чуй зазначив, що завдяки спільній успішній роботі платників податків та податківців бюджет країни отримав 8,8 млрд. гривень надходжень, і це більше, як за аналогічний період минулого року, на  777 млн. гривень. Тож цифри говорять самі за себе. Керівник ГУ ДПС в області висловив подяку сумлінному бізнесу та наголосив, що податківці працюють над забезпеченням платникам комфортних умов для своєчасної та у повному обсязі сплати податків.

За «круглим столом» також обговорили питання цифровізації податкової служби та розширення можливостей електронних сервісів, як для бізнесу, так і громадян.

На завершенні зустрічі голова Рівненського обласного відділення Асоціації платників податків Маріян Года відзначив позитивну історію співпраці з податковою службою області та висловив впевненість у її динамічному розвитку.