Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олексій Любченко: Захист інтересів чесного бізнесу в пріоритеті

опубліковано 24 грудня 2020 о 13:16

Пресслужба Державної податкової служби України 

Основні аспекти взаємодії та подальші плани її розвитку обговорили під час зустрічі Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко та представники Федерації роботодавців України.

«Ми маємо спільні цілі – захистити інтереси чесного бізнесу та забезпечити рівне конкурентне середовище. Тож у податковій службі значно посилено аналітичну складову для припинення схем зловживання з ПДВ, що дозволило не тільки забезпечити додаткові кошти до бюджету, а й розширити ринок для роботи легального бізнесу», - зазначив Олексій Любченко.

Разом з тим, важливим є й вчасне виконання платниками податків своїх зобов’язань перед державою. Так, ДПС модернізує систему податкового комплаєнсу, яка надасть можливість мінімізувати ризики несплати податків, допомогти платникам уникнути найбільш поширених помилок у майбутньому, максимально спростити подання звітності та сплату податків, спільно вирішувати проблеми та усувати перешкоди.

У свою чергу Голова Федерації роботодавців України Дмитро Олійник відзначив дієву співпрацю з податковою службою та нагородив Голову ДПС Олексія Любченка відзнакою ФРУ «Детінізація у дії». Цю відзнаку одностайно присудила Голові ДПС Президія Ради ФРУ як державному чиновнику, який впродовж 2020 року здійснив вагомий вклад в детінізацію економіки, налагодження партнерських відносин з бізнесом та забезпечення надходжень до державного бюджету без застосування адміністративних заходів впливу.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»