Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про розгляд запитів на публічну інформацію

опубліковано 06 січня 2021 о 12:06

В Головному управління ДПС у Рівненській області інформують, що з метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України „Про доступ до публічної інформації” (далі – Закон) ГУ ДПС в області забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію. Так, у 2020 році поштою та електронною поштою надійшло 136 таких документів, за результатами розгляду яких надано відповіді відповідно до вимог чинного законодавства України.

Найбільше запитів надійшло від фізичних осіб – 104 (або 76%); від юридичних осіб – 31 (або 23%); від представників засобів масової інформації – 1 (або 1%).

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо: діяльності  суб’єктів господарювання; надання копій документів; відомостей про третіх осіб; стану надходження податків; надання інформації по сплаті податків.

За результатами розгляду задоволено 110 запитів (81% від загальної кількості), відповідно до статті 22 Закону відмовлено в задоволенні 23 запитів (17% від загальної кількості), 3 запити на інформацію (2% від загальної кількості) надіслані належним розпорядникам інформації.