Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Докладніше про зміни податкового законодавства – під час чергового вебінару

опубліковано 28 січня 2021 о 13:23

На жаль, в умовах жорстких карантинних заходів  проведення традиційних семінарів для платників податків стало неможливе. Тому,  Головне управління ДПС у Рівненській області продовжує проводити вебінари, під час яких платники інформуються про актуальні питання та зміни податкового законодавства.

Так, днями, фахівці податкової служби області спільно з  Територіальним відділення АППУ  провели черговий вебінар, де розглядались питання щодо порядку застосування РРО, погашення податкового боргу, змін у веденні підприємницької діяльності, додаткові заходи підтримки громадян і малого бізнесу на період карантину та низка інших.

Зокрема, начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Олена Дімітрук розповіла про порядок нарахування, сплати та подання звітності з майнових податків. Головний державний інспектор управління податкових сервісів Галина Крат ознайомила слухачів з порядком застосування програмних РРО. Валентина Михалишина - податковий незалежний експерт, консультант ТВ АППУ в області розповіла про зміни податкового законодавства, які вступили в дію у поточному році. Про порядок декларування доходів громадян, застосування єдиного рахунку, преференції щодо нарахування та сплати єдиного внеску, послаблення для врегулювання податкового боргу розповіла Інна Яремчук - головний державний інспектор сектору пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю.     

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу

 

InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot

 

 

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

 

https://t.me/tax_gov_ua

 

facebook.com/TaxUkraine/

 

youtube.com/TaxUkraine