Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині громадяни та юридичні особи започатковують власну справу

опубліковано 01 лютого 2021 о 14:27

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області станом на початок цього року на обліку перебувало 62332 платників податків. Більша половина з них (майже 60%) - приватні підприємці, а це 37319 осіб. Решта платників є юридичними особами – 25013. Порівняно з 2019 роком  кількість суб’єктів господарювання зросла, відповідно, на 1457 та 1006 осіб.

Вже за січень поточного року започаткували власну підприємницьку діяльність 499 платників: 370 – фізичних осіб-підприємців та 129 – юридичних осіб.

Звертаємо увагу, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності і сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та електронний сервіс «InfoTAX».

Нагадуємо, робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС (www.tax.gov.ua).

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine