Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифра дня: понад 460 мільйонів гривень ЄСВ – внесок платників Рівненщини на соціальні виплати

опубліковано 04 лютого 2021 о 11:35

За перший місяць 2021 року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в регіоні склали 466,5 мільйона гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, який підкреслив, що порівняно з січнем 2020 року роботодавці та самозайняті  особи збільшили сплату внеску на 47 мільйонів гривень, або на 11 відсотків.

Податкова служба Рівненщини наголошує, що лише легальна робота передбачає належні відрахування до бюджету. Саме тому податківці й надалі постійно і системно контролюватимуть дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальних допомог.

Віталій Чуй зазначив, що соціальні та пенсійні програми забезпечуються завдяки коштам єдиного соціального внеску. Тому дуже важливо, щоб усі роботодавці не допускали виплату заробітної плати «в конвертах».

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»