Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині надходження ПДФО у січні склали понад 435 мільйонів гривень

опубліковано 09 лютого 2021 о 10:08

Як повідомили в ГУ ДПС у Рівненській області,  за результатами січня  2021 року на Рівненщині до бюджетів усіх рівнів сплачено понад 435 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, з них місцеві бюджети отримали 75%, або 325,2 млн.грн. від загальної суми надходжень.

За словами начальника  податкової служби області Віталія Чуя, з легальних доходів жителів області  до скарбниці країни спрямовано на 35,4 млн. грн. більше ПДФО, ніж минулого року.

Він зазначив, що незважаючи на несприятливі економічні чинники через пандемію COVID-19, в області збережена позитивна динаміка сплати ПДФО, що є результатом соціально відповідальної позиції представників бізнесу та якісного процесу адміністрування податку з боку ДПС.

Головне управління податкової служби області звертає увагу роботодавців  на дотримання вимог трудового законодавства: офіційне оформлення співробітників, своєчасну виплату заробітної плати, недопущення її виплати в  “конвертах”. Адже основа соціальної захищеності працівника – офіційне оформлення трудових відносин та виплата належної працівникові суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства.


Спілкуйтеся з ДПС України дистанційно                   

 t.me/tax_gov_ua  

 fb.com/TaxUkraine                                          

  InfoTAX