Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі з представниками неприбуткових організацій говорили про податкові сервіси

опубліковано 26 лютого 2021 о 10:24

Головним управлінням ДПС у Рівненській області  постійно проводиться роз’яснювальна робота щодо змін у податковому законодавстві. Як зазначає заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, податкова служба переходить від фіскальної моделі до сервісної і велике значення має налагодження партнерських відносин з платниками податків, визначення ефективного механізму співпраці з бізнесом.  Відповідно, метою проведення такої роботи, а це, насамперед, зустрічі з платниками, інформування за допомогою соціальних мереж, проведення інформаційних кампаній,  є донесення до краян основних аспектів  податкового реформування,  запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин. Тож, під час чергової зустрічі, представники профспілок області та фахівці податкової служби  говорили про податкове законодавство.

В ході заходу заступник начальника відділу  адміністрування податку на прибуток Оксана Буян розповіла про порядок заповнення та подання звітності неприбутковими установами та організаціями. З порядком нарахування  та сплати ПДФО та ЄСВ присутніх ознайомила головний державний інспектор сектору пресслужби Тетяна Вакольчук.

Крім того, представники неприбуткових організацій  отримали корисну інформацію про сервіси податкової служби, нюанси цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, відповіді на актуальні питання та практичні поради щодо сплати податків, зборів і подання звітності.