Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємцям на рівненських ринках розповіли про програмні РРО та декларування доходів

опубліковано 02 березня 2021 о 13:20

Фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують проводити роз’яснювальну роботу із представниками мікробізнесу, що здійснюють діяльність на ринках міста. Основні теми зустрічей - використання реєстраторів розрахункових операцій, переваги програмних РРО та декларування доходів.

Під час зустрічі з підприємцями, що працюють на продовольчому ринку та ринку “Сагайдачний» фахівці відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ДПС в області детально розповіли за яких умов підприємці спрощеної системи оподаткування зобов’язані використовувати касові апарати. Вони  акцентували увагу на тому, що дана новація не стосується підприємців «єдинників» першої групи. Також роз’яснили  суб’єктам господарювання  наскільки прості у використанні програмні РРО та як їх реєструвати й використовувати.

Крім того, податківці нагадали про порядок декларування громадянами доходів, отриманих минуло річ, та нагадали  тим,  хто бажає скористатися своїм правом на податкову знижку,  коли і в яких випадках  можна це зробити.

Також податківці відповіли на численні питання підприємців та роздали тематичні листівки.