Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На День відкритих дверей до податківців Рівненщини завітали майбутні платники податків

опубліковано 01 червня 2021 о 15:12

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято було засноване в листопаді 1949 року в Парижі, по завершенню Другої світової війни. Тоді людство зрозуміло, яку цінність мирне небо має для кожної дитини, для кожної сім’ї.

В цей день  традиційно в Головному управлінні ДПС у Рівненській області проводяться заходи для майбутніх платників податків. Сьогодні на гостину до податківців завітали учні  Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27. Семикласників радо зустріли в Центрі обслуговування платників, де провели для них  ознайомчу екскурсію приміщенням податкової інспекції та розповіли про роботу служби в цілому, про основні напрямки діяльності та цифровізацію послуг. 

Надалі в конференц залі діти прослухали лекцію з основ податкового законодавства, поринули в історію появи податків та дізнались про те, що податки – це невід’ємна частина існування кожної держави.

Наприкінці заходу  учні закріпили отримані знання, розгадуючи податкові ребуси.

Податківці привітали дітей зі святом та побажали їм міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.