Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині визначено сумлінних платників податків

опубліковано 15 червня 2021 о 10:49

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулося засідання обласної рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2020».

До складу рейтингової комісії увійшли керівники головних управлінь та департаментів облдержадміністрації, податкової служби, депутати, представники ЗМІ, громадських організацій та бізнес-асоціацій. Очолює комісію Голова ради територіального відділення Асоціації платників податків  України в Рівненській області Маріян Года.

Податкова служба  області приймає активну участь в організації проведення  Всеукраїнського рейтингу „Сумлінні платники податків”. Як зазначив начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, сумлінний платник податків - це справді знакова постать суспільного масштабу, як у вимірі економічному, так і в соціальному і морально-етичному сенсі. Адже сьогодні нікого не треба переконувати, що  незалежна, потужна  країна створюється  завдяки саме сумлінним платникам податків.

В рядах переможців рейтингу представлені практично всі регіони та галузі Рівненщини.

Нагадаємо, що щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.