Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині погашення заборгованості із заробітної плати на контролі влади та податківців

опубліковано 02 липня 2021 о 12:18

Cтан заборгованості із виплат заробітної плати на підприємствах та заходи щодо врегулювання цієї проблеми обговорили під час онлайн засідання Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Нараду провів Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль за  участі Першого віцепрем’єр-міністр – Міністр економіки Олексія Любченко, Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшко, представників Міністерства енергетики, керівництва ДК «Укроборонпром», Фонду державного майна. У нараді взяли участь  голова ОДА Віталій Коваль, заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Надія Друзюк та керівники профільних структурних підрозділів ОДА.

На Рівненщині сума заборгованості з виплат заробітної плати станом на 29 червня 2021 року складала 17,7 млн грн і зменшилася у червні поточного року на 695,5 тис. грн (3,8%).

Дане питання постійно розглядається на зустрічах керівництва податкової служби області та керівників територіальних громад, адже своєчасна виплата заробітної плати це не тільки надходження до бюджету, а й соціальна захищеність громадян.