Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За перше півріччя до податкової служби області надійшло 65 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 05 липня 2021 о 14:02

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, з метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” податківцями забезпечено розгляд 65 запитів, з них:

- запити на отримання публічної інформації – 64, за результатами розгляду яких надано відповідь електронною поштою або поштою відповідно до вимог чинного законодавства України.

- запити, що не відповідають вимогам ст.1 Закону “Про доступ до публічної інформації”  – 1 (або 1,5%), та розглянуті відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 №393/96-ВР.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо: діяльності суб’єктів господарювання; надання копій документів; відомостей про третіх осіб; надання інформації по сплаті податків.

За результатами розгляду задоволено 50 запитів (82 % від загальної кількості розглянутих документів), відповідно до статті 22 Закону “Про доступ до публічної інформації” відмовлено в задоволенні 11 запитів (18 % від загальної кількості розглянутих документів).

Станом на 01.07.2021 на  розгляді знаходиться три запити.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»