Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Рівному урочисто відзначили День податківця України

опубліковано 05 липня 2021 о 17:15

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулись урочистості з нагоди Дня податківця України. З професійним святом податківців привітали голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, Секретар Рівненської міської Ради Віктор Шаркізян, начальник Управління служби безпеки України в Рівненській області Андрій Тимченко, керівник обласної прокуратури Андрій Рудницький, начальник Головного управління державної  служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області Сергій Крук, начальник ГУ ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко, Голова Громадської Ради при ГУ ДПС у Рівненській області Богдан Гапяк, Голова ТВ АППУ Мар’ян Года, ветерани податкової служби.

В ході проведення заходу  начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй відмітив, що  роль податкової служби має велике значення, як в цілому для нашої держави, так і для кожного регіону, зокрема.

Саме на податкову службу покладено надвідповідальне завдання – забезпечити дохідну частину бюджету країни, тобто створити умови для фінансування усіх сфер життєдіяльності держави. І показово, що за перше півріччя поточного року, дякуючи сумлінним платникам податків нашої області, наповнення бюджетів усіх рівнів здійснювалося із значним випередженням планів.

Віталій Чуй також  відмітив, що важливою ланкою у взаємостосунках служби з платниками  є податківець. Від знання справи і наполегливості якого залежить авторитет державної податкової служби та авторитет влади в цілому.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зазначив, що кожен працівник податкової служби, який сумлінно виконує свої професійні обов’язки, робить значний вклад в розбудову нашої держави, бо за великими справами завжди стоять звичайні працьовиті люди, та відзначив  кращих працівників податкової служби області грамотами та нагрудними знаками Рівненської облдержадміністрації.

Вітаючи колег з професійним святом, Віталій Чуй  подякував кожному працівнику за сумлінну працю, побажав їм та їхнім сім’ям міцного здоров'я, щастя, добра та родинного благополуччя.