Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини спільно з представниками територіального відділення АППУ провели онлайн-вебінар для бізнесу

опубліковано 12 липня 2021 о 11:54

Черговий онлайн-вебінар з проблемних питань бізнесу нещодавно було організовано Головним управління ДПС у Рівненській області спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Вітаючи учасників вебінару, заступник начальника податкової служби області  Надія Друзюк зазначила, що податкова служба є сервісноорієнтованою, яка динамічно розвивається, впроваджує новітні ІТ- технології, орієнтується на запити громадськості та бізнес – спільноти щодо забезпечення всіх необхідних заходів для покращення адміністрування та спрощення сплати податків, адже без податків, які формують левову частину бюджету, держава  не може виконувати свої функції: соціального забезпечення, оборони, розвитку інфраструктури тощо.

До онлайн-вебінару долучилася податковий аудитор територіального відділення АППУ в Рівненській області Валентина Михалишина.

Учасники обговорили проблемні питання, які виникають у представників бізнесу та впровадження ДПС сучасних електронних сервісів.

Звертаємо увагу, що ознайомитись з оголошеннями щодо проведення вебінарів можна на субсайті ДПС у Рівненській області та у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/tax.rivne .