Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифровізація взаємовідносин держави та платників податків –пріоритет для податкової служби

опубліковано 20 липня 2021 о 16:13

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Рівненській області проведено чергову он-лайн зустріч з платниками податків, темою якої було створення комфортних умов для платників  щодо сплати податків завдяки використанню електронних сервісів ДПС.

В ході заходу заступник начальника податкової служби області Зоя Хоні зазначила, що впровадження дистанційного спілкування шляхом надання громадянам сервісів та адміністративних послуг в режимі онлайн - це вимоги сьогодення, яким державна податкова служба приділяє першочергову увагу. Тож отримати адміністративні послуги на сьогодні можна дистанційно через Електронний кабінет платника, а на порталі «Дія» можна отримати електроні документи, які раніше видавалися тільки в приміщенні податкової.

Також, Зоя Хоній звернула увагу, що Державною податковою службою України запроваджено електронний сервіс «InfoTAX». Через месенджери Telegram платники податків мають можливість отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані,  інформацію про результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків. А підписавшись на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Рівненській області у Facebook, можна отримати корисну інформацію про електронні сервіси, новини, переглянути анонси, отримати роз’яснення тощо.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX