Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з майбутніми фінансистами: у Рівному студенти знайомились з роботою податківців

опубліковано 26 липня 2021 о 11:21

Днями студенти першого курсу Національного університету водного господарства та природокористування ознайомились з особливостями та напрямками роботи податкової служби. На гостину до фахівців Головного управління ДПС у Рівненській області завітали майбутні фінансисти та фахівці з банківської справи.

Знайомство з роботою податківців розпочалось у Центрі обслуговування платників, де молодь дізналась про адміністративні послуги, порядок подання звітності, можливість безкоштовно отримати «електронний» ключ для подальшої дистанційної взаємодії з ДПС.

Надалі для студентів було організовано лекцію про податки і збори, запроваджені законодавством України, та податкову вікторину.

Заступник начальника ГУ ДПС в області Зоя Хоній зазначила, що інформація, отримана під час такого спілкування, буде у нагоді не тільки під час учбового процесу, а й під час професійної діяльності молодих спеціалістів. А податківці, проводячи такі заходи, розраховують на майбутніх сумлінних платників податків.

Під час спілкування зі студентами було відмічено, що чимало працівників ГУ ДПС в Рівненській області отримували фахові знання саме в НУВГП. Тож податківці висловили сподівання, що отримавши профільну освіту, учасники зустрічі поповнять ряди податкової служби області новим кадровим потенціалом, який має неупереджений погляд і здатний впроваджувати новаторські ідеї.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»