Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Рівненщини забезпечено розгляд запитів на публічну інформацію

опубліковано 04 серпня 2021 о 11:36

З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації ” (далі – Закон №2939) Головним управлінням ДПС у Рівненській області забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон.

Так, станом на 01.08.2021 до ГУ ДПС в області надійшло 69 таких документів. За категоріями запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб – 48 (або 68,6 %),  від юридичних осіб – 14 (або 20 %), решта - від громадських організацій.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо діяльності суб’єктів господарювання, надання копій документів, інформації по сплаті податків, податкового боргу та сплати земельного податку.

За результатами розгляду задоволено 58 запитів (84,1 % від загальної кількості розглянутих документів), відповідно до статті 22 Закону №2939 відмовлено в задоволенні 11 запитів (15,9 % від загальної кількості розглянутих документів).

Звертаємо увагу, що ГУ ДПС для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі наборів відкритих даних на «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Рівненській області».

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»