Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулися урочисті збори з нагоди Дня Незалежності

опубліковано 20 серпня 2021 о 11:30

Сьогодні, в Головному управління ДПС у Рівненській області  відбулися урочисті збори колективу з нагоди відзначення дня Державного Прапора України та 30 річниці Незалежності України.

Відкриваючи урочистості керівництво  податкової служби області Віталій Чуй та  Зоя Хоній зазначили, що в теперішній час синьо-жовтий стяг є для нас святинею, яку попередні покоління пронесли крізь віки. Наш прапор нерозривно пов'язаний з героїчною історією українського народу, прагненням до незалежності і боротьбою проти імперій і тоталітарних режимів. Сьогодні майоріння нашого Прапору над позиціями наших захисників символізує перемогу в запеклій боротьбі. А День народження нашої країни – це дійсно знаковий день для кожного з нас, адже 30 років тому ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на своїй землі.

Вітаючи учасників зборів також зауважили, що розвиток та благополуччя нашої держави певною мірою залежить від сумлінності виконання обов’язків кожного з нас, як платників при сплаті податків так і працівників податкової служби, які з дня в день докладають зусиль для забезпечення стабільного наповнення державного та місцевих бюджетів і надання всебічної допомоги, якісного сервісу та підтримки бізнесу. Так,  результатом роботи  податкової служби області є збільшення надходжень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів на понад 1,4 мільярда гривень до відповідного періоду минулого року, перевиконання доведених ДПС Україн показників на 257 мільйонів гривень. Всього до зведено бюджету країни від платників Рівненщини надійшло понад 6,6 мільярдів гривень.

На завершення заходу побажали  всім миру і злагоди, родинного затишку та віри в нашу перемогу.