Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зміни щодо діяльності підприємця можна внести онлайн через портал «Дія»

опубліковано 31 серпня 2021 о 10:34

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що змінити інформацію щодо діяльності підприємця, що зберігається в Єдиному державному реєстрі, зокрема, внести зміни до видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця можна за допомогою порталу «Дія».

Щоб скористатися доступними онлайн послугами вам знадобиться електронний підпис (кваліфікований електронний підпис). Нагадаємо, що отримати електронний підпис можна в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів, надавши заповнену реєстраційну форму, ваші паспортні дані та номер платника податків.

Після авторизації (якщо ви вже зареєстровані як користувач) у кабінеті громадянина на diia.gov.ua потрібно заповнити онлайн-форму на отримання послуги.

Заяву на внесення змін до даних ФОПа буде автоматично надіслано до реєстратора за місцем реєстрації, або місцем проживання, що вказано в довідці переселенця.

 У випадку внесення змін до виду діяльності (КВЕД), якщо ви є платником єдиного податку, автоматично формується заява до податкової.

Статус заяви можна перевірити у кабінеті громадянина. Повідомлення про реєстрацію чи відмову також з’явиться у кабінеті, буде відправлено електронною поштою.
Як тільки зміни будуть зареєстровані в Єдиному державному реєстрі, ви зможете отримати витяг з реєстру в кабінеті громадянина. Витяг має юридичну силу – його можна роздрукувати й користуватися як будь-яким іншим документом.

Звертаємо увагу, що внести зміни до номеру платника податків (паспортних даних), прізвища, ім'я, по батькові, місця проживання/місцезнаходження наразі доступно лише  офлайн. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX