Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кращі платники податків Рівненщини отримали нагороди

опубліковано 03 вересня 2021 о 12:58

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. З цієї нагоди сьогодні відбувся регіональний економічний бізнес форум «RIVE EKONOMIC FORUM». Участь в засіданні взяв в.о. начальника податкової служби області Віталій Чуй.

Нсамперед він привітав усіх підприємців з прийдешнім святом, та зазначив, що  завдяки відповідальному бізнесу,  наша область цьогоріч вже поповнила зведений бюджет країни на 7.8 мільярда  гривень, що на 1 млрд 683 мільйонів перевищує минулорічні надходження. Відповідно Місцеві бюджети області отримали для свого розвитку 4,3 мільярда гривень, до Державного бюджету надійшло 3,4 мільярда гривень.

Відзначаючи кращих платників податків він зазначив, що  повна і своєчасна сплата податків в державну та місцеву скарбниці є сумісною з ефективним веденням бізнесу.

Він також звернув увагу присутніх, що з 1 вересня стартувала  кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Скористатися можливістю легалізувати свої активи, з яких раніше не були сплачені податки і збори, можна буде лише з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року, відповідно до норм Закону України від 15 червня 2021 року №1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Віталій Чуй подякував усім представника бізнес - спільноти  за сумлінну працю, та побажав надійних партнерів, успіхів у підприємницькій діяльності, процвітання бізнесу, щоб кожна започаткована справа була вдалою та перспективною.