Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємства-водокористувачі Рівненщини поповнили бюджети на 28,7 мільйонів гривень

опубліковано 09 вересня 2021 о 16:05

В ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що з початку року суб’єкти господарювання краю сплатили до бюджетів усіх рівнів 28,7  мільйона гривень рентної плати за спеціальне використання води. Зокрема, від підприємств, установ і організацій до державного бюджету надійшло 15,8 мільйона гривень, до місцевих скарбниць – 12,9 мільйона.

Всього на Рівненщині  нараховується 445 підприємств-водокористувачів.

Нагадаємо, платниками рентної плати за спеціальне використання води є суб’єкти господарювання незалежно від форми власності: юридичні особи, їх філії, відділення, представництва, інші відокремлені підрозділи без утворення юридичної особи (крім бюджетних установ), постійні представництва нерезидентів, а також фізичні особи-підприємці, які використовують воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів (первинні водокористувачі) або від первинних або інших водокористувачів (вторинні водокористувачі), та використовують воду для потреб гідроенергетики, водного транспорту і рибництва.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: 

https://www.facebook.com/TaxUkraine  

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX