Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розгляд запитів на публічну інформацію в Головному управлінні ДПС у Рівненській області

опубліковано 10 вересня 2021 о 11:09

З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України “ Про доступ до публічної інформації ” (далі – Закон) Головним управлінням ДПС у Рівненській області забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон.

Так, станом на 01.09.2021 до ГУ ДПС в області поштою та електронною поштою надійшло 85 таких документів, з них: 84 запити на отримання публічної інформації, за результатами розгляду яких надано відповіді відповідно до вимог чинного законодавства України, та 1  запит  що не відповідає вимогам ст.1 Закону та розглянутий відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

За категоріями запитувачів найбільше надійшло запитів від фізичних осіб  60 (або 70,6 %).

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо: діяльності суб’єктів господарювання; надання копій документів та інформації по сплаті податків; податкового боргу; сплати земельного податку.

Детальніше  щодо доступу до публічної інформації - за посиланням https://rv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info/.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX