Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулась зустріч зі студентами

опубліковано 20 вересня 2021 о 14:36

Нещодавно на гостину до податківців Рівненщини завітали студенти четвертого курсу Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України. Майбутні фахівці у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування із зацікавленістю прослухали лекцію про становлення, розвиток податкової служби та її транспарентність, про основні напрями роботи підрозділів та важливість співпраці з платниками податків.

Студенти дізнались про запровадження одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, про можливість легалізації доходів, з яких не були сплачені податки і збори, яку держава надала своїм громадянам.

Відгадуючи податкові ребуси та головоломки, молодь закріпила отримані знання про податкове законодавство. Приємно, що досить не прості завдання студенти виконали в лічені хвилини, демонструючи гарні знання з такої складної теми.

В ході спілкування молодь  активно цікавилась можливістю проходження практики та працевлаштування в органах ДПС, а також ділилась думками щодо діючої системи оподаткування.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»