Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини – учасники зональних змагань Спартакіади серед працівників податкової служби

опубліковано 21 вересня 2021 о 09:23

У вересні в Тернополі тривали зональні змагання Спартакіади працівників ДПС України. У трьох видах спорту – міні-футболe, волейболі та настільному тенісі, змагалися команди податківців з восьми областей – Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Рівненської, Волинської, Чернівецької та Тернопільської.

Спартакіада проводилась за сприяння ДПС України та профспілки працівників податкової служби.

Податківців Рівненщини представляли 19 учасників – працівників ГУ ДПС в Рівненській області, а групу підтримки команди особисто очолив в.о.начальника податкової служби краю Віталій Чуй.

Усі команди та учасники гідно представили свої збірні. Загальнокомандне місце (комплексний залік) за підсумками Спартакіади визначалось за найбільшою сумою балів, які набрали команди за результатами змагань за трьома видами спорту. І хоча команда податківців Рівненщини не виборола призові місця, усі - як учасники змагань, так і глядачі, отримали незабутні враження від запеклої спортивної боротьби та позитивні емоції  від дружнього спілкування.

«Щиро дякую нашим працівникам, які боролись до останнього та гідно представили нашу область, -  звернувся до учасників змагань Віталій Чуй. – Приємно,  що не тільки робота, а й спорт, об’єднує наших працівників. Нехай така згуртованість та воля до перемоги надихнуть інших до занять спортом та здорового способу життя».