Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про оподаткування підприємств аграрного сектору економіки говорили під час наради

опубліковано 29 вересня 2021 о 11:09

Фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області  прийняли участь у ZOOM конференції з оперативних вирішень питань, яка проводилась Міністерством аграрної політики. В ході наради обговорювались питання  зниження митної ставки на ввіз тварин та оптимізація ставки ПДВ.

Як зазначила заступник начальника податкової служби області  Зоя Хоній,  податкова служба постійно покращує якість адміністрування та аналітичної роботи. Завдяки цьому з кожним днем можливостей маніпуляцій з ПДВ стає менше. Належне застосування системи моніторингу податкових ризиків при реєстрації податкових накладних розширило поле для діяльності сумлінних легальних платників податків, які і забезпечили відповідні надходження до державного бюджету. Наразі працює практика надання детальних роз’яснень платникам щодо застосування ризикового статусу (чому він виник та що викликало сумніви) для того, щоб платник міг ефективно захистити свої права, довести свою позицію, якщо податкова помилилась.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX