Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина: платники податків краю перерахували до бюджету країни 8,7 млрд гривень

опубліковано 04 жовтня 2021 о 08:13

Протягом січня - вересня 2021 року платники податків Рівненщини перерахували до бюджетів усіх рівнів податків і зборів у сумі 8 млрд 703млн грн, що більше на 1 млрд 889 млн грн, або на 27,7 %, ніж за аналогічний період минулого року.

За словами керівника податкової служби області Віталія Чуя, індикативне завдання виконано на 104 відсотки, що дозволило забезпечити додаткові податкові надходження у сумі  345 млн гривень.

Зокрема, до Державного бюджету за цей період спрямовано 3 млрд 862 млн грн, що на 34,3% більше надходжень січня-вересня 2020 року.

Водночас до місцевих бюджетів області від платників регіону надійшло 4 млрд 841 млн гривень. Це на 23 % більше фактичних надходжень дев’яти місяців минулого року.

Крім того, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від платників Рівненщини у січні - вересні поточного року до бюджету надійшло 4 млрд 925 млн грн, що перевищує минулорічні показники на 1 млрд 77 млн грн (або на 28 %).

«Завдяки відповідальному бізнесу та ефективній взаємодії податкової служби з платниками податків досягнуто системне наповнення дохідної частини бюджету та ріст надходжень до бюджетів усіх рівнів. Дякуємо сумлінним платникам за їх внесок у становлення нашої держави, розвиток її фінансової та економічної незалежності», - наголосив Віталій Чуй.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: 

https://www.facebook.com/TaxUkraine  

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX