Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові надходження від землекористувачів Рівненщини зросли на понад 46 мільйонів гривень

опубліковано 11 листопада 2021 о 10:52

З початку року до бюджетів територіальних громад області надійшло 419 мільйонів гривень плати за землю. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, це на 46,5  мільйона гривень, або на 12,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зокрема, підприємства, організації та установи спрямували до  місцевих скарбниць 349,9 мільйона гривень, фізичні особи – 69 мільйонів гривень.

Віталій Чуй зауважив, що ріст та повнота надходжень земельного податку та орендної плати за землю до місцевих бюджетів є результатом спільних зусиль податкової служби Рівненщини та органів місцевого самоврядування у напрямі залучення власників земельних ділянок та землекористувачів до оподаткування. Податковою службою області на постійній основі вживаються заходи щодо оформлення землекористувачами договорів оренди, проводиться активна роз’яснювальна робота з платниками податків щодо дотримання вимог чинного законодавства у частині оформлення та використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення (паїв).

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX