Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині перевіряють суб’єктів господарювання, що використовують працю іноземних громадян

опубліковано 22 листопада 2021 о 12:52

На виконання Доручення Прем’єр-міністра України від 20.10.2021 № 47357/1/1-21 фахівці ГУ ДПС у Рівненській області прийняли участь у спільній онлайн нараді Управління Держпраці у Рівненській області. В нараді також прийняли участь представники  Державної міграційної служби, Головного Управління Національної поліції в Рівненській області. Учасники проаналізували хід виконання доручення та узагальнили пропозиції, спрямовані на досягнення ефективної взаємодії при проведенні заходів державного нагляду (контролю) щодо дотримання прав іноземців та осіб без громадянства,які працюють у суб’єктів господарювання на території Рівненської області.

Зокрема, було наголошено, що під час перевірок особлива увагу приділяється наявності у суб’єкта господарювання дозволу на використання праці іноземця або особи без громадянства, оформленню трудових відносин та оплаті праці.

Податківці звернули увагу, що  оподаткування доходів іноземних громадян здійснюється на підставі п.п.170.10.1 Податкового кодексу України.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX