Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості роботи державного податкового інспектора

опубліковано 25 листопада 2021 о 16:29

Такою була тема чергової он-лайн конференції фахівців Головного управління ДПС у Рівненській області зі студентами та науковцями Національного університету водного господарства та природокористування.

В ході заходу податківці знайомили учасників з напрямками та задачами роботи служби.

Звертаючись до студентів, заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий зазначив, що сьогодні податкова служба  - це надійний партнер для сумлінних платників податків, яка ефективно впроваджує реформи, що дозволяють досягати високих практичних результатів. Саме завдяки значному внеску ДПС у наповненні бюджетів усіх рівнів зберігається економічна стабільність в країні. Від роботи податківців залежить добробут як наших громадян, так і  економічна міць держави.

Під час конференції податківці  розповіли про структуру та основі функції, які виконує Державна податкова служба. Особлива увага зверталась на необхідності під час підготовки фахівців врахування міжнародних стандартів обліку, інформатизації суспільства.

На завершення зустрічі завідувач кафедри обліку і аудиту НУВГП Наталія Позняковська зазначила, що співпраця університету та податкової служби області триває вже багато років і сьогоднішня зустріч була для студентів дійсно мотиваційною у напрямку подальшого навчання та розвитку.