Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віталій Чуй: завдяки сумлінню платників податків Рівненщини до зведеного бюджету країни надійшло 10,9 млрд гривень

опубліковано 01 грудня 2021 о 11:28

Як зазначили в Головному управління ДПС у Рівненській області, за січень - листопад  2021 року загальна сума платежів, перерахованих до зведеного бюджету платниками податків Рівненщини, склала 10 млрд 996  мільйонів гривень. За словами керівника податкової служби області Віталія Чуя, минулорічний показник  одинадцяти місяці перевищено на 2 млрд  314 мільйонів гривень.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу надійшло  4 млрд 902 млн грн  податкових платежів, що більше як за аналогічний період минулого року на 1 млр 214 млн гривень. Місцеві скарбниці отримали 6 млрд 93 млн грн, що перевищує минулорічні надходження на 1 млрд 100 мільйонів гривень.

Підсумовуючи такі вагомі показники, Віталій Чуй наголосив, що сьогодні стабільності у виконанні прогнозованих показників, та ще й з приростом, вдається досягати, насамперед, завдяки свідомому ставленню платників податків краю до сплати податків, підвищення рівня зарплат, а також посилення заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX