Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримати консультацію щодо порядку заповнення та подання одноразової добровільної декларації можна у Центрах обслуговування платників

опубліковано 11 січня 2022 о 13:31

В Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки.

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що отримати консультацію щодо порядку заповнення та подання одноразової добровільної декларації можна у Центрах обслуговування платників податків, де на електронних табло демонструються тематичні відеоролики, а на стендах розміщено друковану продукцію щодо одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.

Крім того  фахівці податкової служби на постійній основі проводять навчальні вебінари, «гарячі лінії», зустрічі з платниками податків, в ході яких інформують жителів області про нюанси податкової амністії. Дізнатись про заплановані заходи можна на субсайті ГУ ДПС  у рубриці «анонси».

Також отримати консультаційну допомогу можна звернувшись до контакт-центру ДПС (тел. 0-800-501-007), або на сайті ДПС України у банері «Одноразове добровільне декларування».