Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини надають платникам податків практичну допомогу у реєстрації РРО/ПРРО

опубліковано 24 січня 2022 о 13:01

Платники податків Рівненщини отримують від фахівців ГУ ДПС в області роз’яснення та практичну допомогу щодо реєстрації класичних реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО. Така допомога надається як в приміщенні Головного управління, так і Центрів обслуговування платників області.

Також, суб’єкти господарювання можуть отримати інформацію та практичну допомогу щодо впровадження РРО/ПРРО, роз’яснення податкового законодавства в ході семінарів (тренінгів, вебінарів), анонси проведення яких розміщуються на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області (https://rv.tax.gov.ua/) та сторінці у соцмережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.rivne).

Нагадаємо, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій. Крім того, ФОП – платники єдиного податку, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, а також платники єдиного податку, які зареєстровані платниками ПДВ, зобов’язані вести облік товарних запасів.

На  офіційному вебпорталі ДПС України функціонує банер «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/), у якому можна ознайомитися із нормативно-правовими актами, презентаційними матеріалами, відеоуроками та завантажити безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX