Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової служби та Асоціації платників податків - на користь бізнесу

опубліковано 26 січня 2022 о 10:48

У приміщенні податкової служби області відбулася робоча зустріч в.о начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислава Грабового з заступником голови Ради ТВ АППУ в Рівненській області Ларисою Садовою, у рамках Меморандуму про співпрацю і взаємодію та Плану спільних дій, укладеного на його виконання.

Як зазначив Владислав Грабовий, податківці роблять акцент на комунікаціях з бізнесом та громадськістю, адже проблему простіше вирішити на момент її виникнення, ніж потім розбирати її наслідки. І в цьому напрямку співпраця з Асоціацією є конструктивною та ефективною, адже Територіальне відділення Асоціації платників податків України впродовж багатьох років є надійним партнером податкової служби Рівненщини.

В ході зустрічі обговорили питання проведення спільних заходів для платників податків з метою посилення обізнаності  підприємств та підприємців  області у сфері податкових змін. Зокрема щодо застосування реєстраторів розрахункових, податкової амністії, декларування доходів громадян, інших актуальних питань застосування норм Податкового кодексу України та регуляторного  законодавства.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX