Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Рівненщини отримали понад пів мільярда гривень податків і зборів

опубліковано 07 лютого 2022 о 11:33

За  січень поточного року  від платників податків області до місцевих бюджетів  надійшло 560,3 млн грн  податків і зборів. Як  повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий, такі надходження на 16,7 відсотка перевищили надходження січня минулого року. Тож завдяки співпраці податкової служби  області, органів місцевого самоврядування та платників податків на розвиток територіальних громад  додатково надійшло  майже 80 млн гривень.

Понад 90% від загальних надходжень місцеві бюджети отримали від сплати таких платежів: податку на доходи фізичних осіб – 392,2 млн грн,  єдиного податку - 96,6  млн грн, плати за землю – 33,6 млн гривень.

Владислав Грабовий  наголошує, що економічна та соціальна стабільність в регіоні забезпечується завдяки своєчасному наповненню місцевих бюджетів реальними коштами, які фінансують реалізацію соціальних та інфраструктурних проектів громад регіону.  І першочергова роль у цьому належить сумлінності та відповідальності платників податків. Головне управління ДПС у Рівненській області дякує всім платникам  за своєчасну та у повній мірі сплату податків.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX