Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок роботодавців Рівненщини на соціальні потреби перевищив пів мільярда гривень

опубліковано 09 лютого 2022 о 11:31

На Рівненщині надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за січень  2022 року перевищили 551 млн гривень.

Таким чином, в області сплачено на 84 мільйони гривень єдиного внеску більше проти аналогічного періоду минулого року.

Такий вагомий ріст надходжень переконує, що більшість  суб’єктів господарювання області  – надійні партнери держави в питанні забезпечення бюджетних надходжень, - констатують у Головному управлінні ДПС у Рівненській області.  

«Саме відповідальність роботодавців в питанні нарахування і сплати єдиного внеску – головна передумова стабільних надходжень і, відповідно, соціальних видатків. Наразі в області має місце ріст сплати ЄСВ на 18 відсотків. Це означає, що суб’єкти господарювання Рівненщини переважно повною мірою виконують свої зобов’язання і цим дбають про найманих осіб, які в разі настання страхового випадку матимуть соціальні гарантії від держави», - зазначає заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Надія Друзюк.

У податковій  службі Рівненщини застерігають роботодавців від використання  праці трудових нелегалів. Застосовані штрафні санкції за використання неоформлених належним чином найманих осіб можуть суттєво перевищити зекономлені податки, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Рівненській  області.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX