Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перевірте інформацію щодо терміну дії електронного ключа!

опубліковано 15 лютого 2022 о 09:56

 Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує  платникам, що кожен кваліфікований сертифікат відкритого ключа має певний термін дії.

Перевірити інформацію щодо терміну дії електронного ключа можна на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС.

Для цього слід скористатися наступним алгоритмом: Головна сторінка ІДД, «Пошук сертифікатів та СВС», «Пошук сертифікатів». Далі в полі «код ЄДРПОУ» необхідно зазначити відповідно код ЄДРПОУ (для юридичних осіб); фізичним особам необхідно внести реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта у разі, якщо через релігійні переконання користувач в установленому порядку відмовився від реєстраційного номеру облікової картки платника податків та має відповідну відмітку у паспорті у полі «Реєстраційний номер облікової картки платника податків» або в полі «УНЗР ІD картки» – унікальний номер запису у реєстрі ІD картки. Після проставлення відповідних реквізитів користувачу необхідно натиснути «Пошук». У вікні «Результати пошуку» зазначено відомості про початок та закінчення строку дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа. 

Звертаємо увагу, що даний сервіс можливий лише для користувачів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС. 

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX