Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба завжди готова до співпраці та відкритого діалогу

опубліковано 23 лютого 2022 о 16:25

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулась робоча зустріч в.о. начальника податкової служби області Владислава Грабового  з представниками   ТОВ «Морган Феніче» за участі представника  Групи компаній Home Group ТОВ «Морган Феніче» Лоррейн МакМахон.

Владислав Грабовий повідомив представників провідної меблевої компанії ТОВ «Морган Феніче», що податкова служба  завжди готова до співпраці, відкритого діалогу та зацікавлена в захисті  інтересів чесного бізнесу і його успішній роботі – адже це забезпечення надходжень коштів до бюджету.

Під час зустрічі було обговорено методи, які будуть застосовані в ході проведення документальної позапланової перевірки, що визначають відповідність контрольованих операцій методу витянутої руки, та низку питань, які виникають в процесах  ведення господарської діяльності та сплати податків.

Зустріч відбулася в конструктивній, предметній та довірчій атмосфері. 

Як зазначає Владислав Грабовий, сьогодні кожен має зробити все можливе для посилення країни, здобуття економічної незалежності. І сьогодні, як ніколи, необхідна стабільність державних ресурсів. Тому прозоре, зрозуміле, ефективне адміністрування податків, а також якісне сервісне обслуговування – у пріоритеті роботи податківців.

Він повідомив, що і надалі будуть проводитись зустрічі із представниками  найбільших українських компаній зі сфери великого бізнесу, адже бізнес має захищати нашу економіку, створювати робочі місця, зміцнювати країну, особливо зараз, коли єдність - питання виживання країни.