Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці продовжують он лайн спілкування з платниками податків, в умовах воєнного часу

опубліковано 06 квітня 2022 о 13:59

Фахівці ГУ ДПС у Рівненській області спільно з Територіальним відділенням АППУ, за участі представників управління Держпраці у Рівненській області,  провели черговий вебінар  в ході якої ознайомили платників з новаціями податкового та трудового законодавства в умовах воєнного стану.

Відкриваючи захід в.о.начальника податкової служби області Владислав Грабовий зазначив, що сьогодні, в умовах воєнного стану, коли на території України тривають активні військові дії, податкова служба області працює в штатному режимі і продовжує забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів з метою наповнення бюджету та надавати адміністративні послуги.

Фактично платники Рівненської області і податківці працюють в тилу і докладають максимум зусиль не лише щодо роботи фронту, а й забезпечують фінансову стабільність країни.

Так, за січень - березень 2022 року платники податків області сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 3 мільярда гривень податків та зборів, що на 185 млн грн. перевищує минулорічні надходження. Крім того   сплачено 1,8 мільярда гривень єдиного соціального внеску.

Владислав Грабовий подякував платникам Рівненщини за розуміння важливості виконання своїх обов’язків в умовах сьогодення та за вчасну сплату своїх податкових зобов’язань у березні поточного року.

В ході заходу платникам податків розповіли про зміни податкового та трудового законодавства.

Податкова служба області і надалі планує проведення роз’яснювальних заходів для платників податків, ознайомитись з датами проведення відео конференцій можна на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області (https://rv.tax.gov.ua/) у рубриці «Анонси» та на сторінці у соцмережі Фейсбук.

 

Перегляну відеозапис вебінару можна на сторінці ГУ ДПС у Рівненській області на каналі Youtube  за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=LfZ6KcC6njE