Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової служби області та науковців НУВГП триває

опубліковано 07 квітня 2022 о 15:33

Податкову службу Рівненщини та Національний університет водного господарства та природокористування  об’єднує тісна співпраця у вихованні податкової культури студентської та учнівської молоді. Саме в цьому ВУЗі, вперше на теренах області, запрацювали  податкові консультанти – волонтери податкової служби, які  вже майже 25 років поспіль доносять податкові знання до мешканців нашого краю.

В свою чергу фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області беруть активну участь у начальних та науково –практичних заходах організованих НУВГП.

Так, і сьогодні  в. о. начальника податкової служби області, кандидат юридичних наук Владислав Грабовий був  учасником міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми обліково - аналітичного забезпечення управління в умовах цифрової трансформації, у якій приймали участь студенти та науковці Польщі, Грузії, Румунії, Казахстану, Литви та навчальних закладів економічного спрямування України.

В ході конференції Владислав Грабовий зазначив, що в сьогоднішніх надскладних умовах воєнного часу аналіз та облік, є першочерговими функціями забезпечення економічної безпеки держави, яка є базисом системи обороноздатності кожної країни. Без обліку та без аналізу прогнозувати перспективи та стратегічні напрямки розвитку - неможливо.

 

Ознайомитися з матеріалами конференція можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Jzw9V-ZyFfU