Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Владислав ГРАБОВИЙ: тільки об’єднавшись, ми зможемо наблизити спільну Перемогу

опубліковано 14 квітня 2022 о 11:10

Сьогодні українська економіка зазнає великого впливу від повномасштабної російської агресії, а тому поступово переходить на «воєнні рейки».

«Для посилення нашої економічної спроможності та наближення спільної Перемоги над агресором потрібно об’єднати владу та громадянське суспільство для відновлення роботи бізнесу та інфраструктури в цілому» - зазначив очільник ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

На території Рівненської області значна кількість державних та приватних підприємств критичної інфраструктури та продовольчого сектору продовжують працювати, підтримуючи економічну і соціальну спроможність не тільки нашого регіону, а й регіонів, які саме зараз потребують нашої підтримки.

Так за три місяці поточного року з легальних доходів жителів Рівненщини   до зведено бюджету сплачено  1 млрд 640 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 14% або на 207 млн грн. перевищує надходження відповідного періоду минулого року. До скарбниць територіальних громад області надійшло 1 млрд 293 млн грн ПДФО, державний бюджет отримав 347 млн гривень.

Звертаємо увагу, що на допомогу малому та середньому бізнесу Уряд сформував пакет рішень, які мають допомогти адаптуватися до нових викликів та запустити економічну діяльність з новою силою, зокрема це і зменшення податкового навантаження.

Враховуючи це, закликаємо усіх соціально-відповідальних представників бізнес-спільноти Рівненщини, які призупинили свою діяльність, по можливості також відновлювати активність, продовжувати працювати та сплачувати податкові зобов’язання, щоб максимально підтримати роботу економіки, фінансову стабільність країни та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.

Завдяки свідомому ставленню суб’єктів господарювання до ведення власного бізнесу збільшиться фінансування обороноздатності країни, соціальних видатків та підтримки соціально-незахищеного населення загалом.

Тільки разом, об’єднавшись, ми зможемо наблизити нашу Перемогу над підступним ворогом та забезпечити сталу та продуктивну роботу економіку країни.