Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економіка повинна працювати на підтримку Збройних сил України

опубліковано 15 квітня 2022 о 09:45

Днями у Рівному проведено чергову зустріч із представниками бізнесу та органів влади.  В ході заходу  обговорювались питання своєчасності та повноти сплати податків.

В.о. начальника податкової служби Рівненщини Владислав Грабовий  нагадав присутнім  слова французького завойовника Наполеона Бонапарта, що народ, який не хоче годувати свою армію, скоро буде годувати чужу. Він зазначив, що ніхто не міг подумати, проте в наш час ці слова стали актуальними і набули неабиякого значення для нас,  адже зараз, як ніколи, українська армія потребує, як економічної, так і моральної підтримки та  впевненості, що їхня доля нам не байдужа і вони захищають нас не даремно.

Очільник податкової служби області зазначив, що на сьогоднішній день Верховною Радою прийнято ряд законів, які спрощують ведення бізнесу в умовах воєнного стану та дають можливість відновити роботу всім суб’єктам господарювання, які знаходяться в областях,  на території яких не проходять воєнні дії.

В свою чергу фахівці ГУ ДПС Рівненщини надають консультації та роз’яснення новацій податкового законодавства проводячи вебінари, зустрічі з платниками податків, Центри обслуговування платників працюють у штатному режимі, в області діють телефони «гарячих ліній» з номерами яких можна ознайомитись, як на субсайті, так і на сторінці у Фейсбук податкової служби області.

Владислав Грабовий зазначив, що сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який ми можемо і повинні зробити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.