Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з бізнесом задля якісної співпраці

опубліковано 20 квітня 2022 о 09:14

Зустрічі представників органів влади з місцевим та релокованим бізнесом стають традиційними. Під час чергового такого заходу, крім рівненських підприємців, були присутні представники бізнесу Сарненського, Вараського, Дубенського районів, а також суб’єктів господарювання, які мають намір перенести свою діяльність на Рівненщину з інших регіонів, що постраждали внаслідок дій агресора.

Основними меседжами зустрічі стали питання щодо наповнення бюджету та допомоги релокованому бізнесу.

Під час спілкування з підприємцями керівник податкової служби області Владислав Грабовий зауважив, що на допомогу малому та середньому бізнесу Уряд сформував пакет рішень для адаптації їх діяльності у воєнний період, зокрема, зменшення податкового навантаження. Він закликав усіх соціально-відповідальних представників бізнесу, по можливості, відновлювати активність, продовжувати працювати та сплачувати податкові зобов’язання, щоб максимально підтримати  економіку, фінансову стабільність країни та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.

Владислав Грабовий подякував всім державним та приватним підприємствам критичної інфраструктури та продовольчого сектору, які продовжують працювати, підтримуючи економічну і соціальну спроможність регіону.