Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перемога на економічному фронті – важлива складова майбутньої перемоги України

опубліковано 04 травня 2022 о 11:17

Під таким гаслом відбулася чергова зустріч представників бізнесу та влади Рівненщини,  у якій взяв участь в. о. начальника податкової служби області Владислав Грабовий.

Влада та підприємці нашого краю щотижня координуються для вирішення проблем, актуалізації податкового, митного та трудового законодавства. Представники державних та контролюючих органів  відповідають на запитання бізнесу, що допомагає розвиватися та працювати в нинішній складний час.

Як зазначив Владислав Грабовий, попри об’єктивні труднощі, пов’язані з військовим діями, на Рівненщині з початку року зареєстровано 405 нових суб’єктів господарювання, 84 відсотки з яких – ФОПи.

Податкова служба області відкрита для спілкування з платниками податків, Центри обслуговування платників працюють у штатному режимі, фахівці ГУ ДПС у Рівненській області надають консультації та роз’яснення щодо новацій податкового законодавства проводячи вебінари, зустрічі з платниками податків. Для зручності суб'єктів господарювання створено «гарячі лінії» з номерами яких можна ознайомитись, як на субсайті територіального органу (https://rv.tax.gov.ua/), так і на сторінці у Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.rivne).

Під час заходу Владислав Грабовий зауважив, що сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який ми можемо і повинні зробити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”