Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування спрощеної системи оподаткування в умовах воєнного стану розповіли податківці під час чергового вебінару

опубліковано 10 травня 2022 о 11:41

Днями податківці Рівненщини провели черговий вебінар для платників податків з питань застосування спрощеної системи оподаткування  за ставкою 2%  в умовах воєнного стану.

В ході заходу начальник управління електронних сервісів Ірина Клинова  ознайомила учасників з порядком реєстрації платником єдиного податку 2% та розповіла про використання Електронного кабінету платника  для  подання заяви.

Про особливості справляння ПДВ та податку на прибуток  при переході на спрощену систему за ставкою 2 відсотки платників ознайомили начальник відділу адміністрування ПДВ Сергій Войно та заступник начальника відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій, спрощеної системи оподаткування та аналізу контрольованих операцій Оксана Буян.

 

Переглянути відео вебінару можна  на сторінці ГУ ДПС у Рівненській області на каналі Youtub за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=bVjSa-G66LU