Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС та Рада бізнес-омбудсмена започатковують вебінари для бізнес-спільноти

опубліковано 19 травня 2022 о 16:08

Державна податкова служба України спільно з Радою бізнес-омбудсмена започатковують проведення вебінарів для бізнесу з актуальних питань оподаткування. Вони проходитимуть протягом травня – червня поточного року в онлайн режимі, до яких зможуть долучитися усі бажаючі.

Під час вебінарів представники ДПС інформуватимуть про особливості застосування новацій у сфері оподаткування у період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану задля уможливлення прийняття суб'єктами господарювання поміркованих управлінських рішень.

Перший вебінар відбудеться 24 травня 2022 року, під час якого розглядатимуться особливості в оподаткуванні, спрямовані на підтримку бізнесу та громадян в умовах дії воєнного стану.

Мова йтиме про правила сплати єдиного податку для платників першої і другої групи, звільнення від сплати єдиного внеску, доступні малому бізнесу (для платників єдиного податку першої та другої груп, а також платників єдиного податку третьої групи), податок на майно з фізичних осіб у період дії воєнного стану. Про час проведення вебінару та посилання для підключення буде повідомлено додатково.

Про інші заплановані вебінари та час їх проведення буде повідомлено заздалегідь для надання можливості платникам планувати свій робочий графік.

Слідкуйте за оголошеннями на офіційних ресурсах ДПС. 


Пресслужба Державної податкової служби України