Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 30 запитів на публічну інформацію отримали податківці Рівненщини

опубліковано 20 травня 2022 о 09:07

З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»  Головним управлінням ДПС у Рівненській області забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію.

Так, за чотири місяці поточного року до Головного управління ДПС у Рівненській області поштою (електронною поштою) надійшло 32 таких документа, за результатами розгляду яких надано відповіді згідно чинного законодавства України.

Найчастіше до ГУ ДПС в області звертались фізичні особи – від них надійшло 22 запити на отримання публічної інформації (або 69 %). Юридичні особи надіслали 10 запитів (або 31 %).

Запитувачі, зокрема зверталися з проханням надати інформацію щодо: неврахування таблиці даних платника податку на додану вартість; діяльності суб’єктів господарювання; надання копій документів; надання інформації по сплаті податків; податкового боргу; відомостей про закриття/відкриття поточних рахунків; критеріїв ризиковості платника податків.

За результатами розгляду задоволено 26 запитів (81,3 % від загальної кількості розглянутих запитів), відповідно до статті 22 Закону №2939 відмовлено в задоволенні 6 запитів (18,7 % від загальної кількості розглянутих документів).

 

Ознайомитись з порядком подання запитів на публічну інформацію та результатами їх розгляду можна за посиланням https://rv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info/

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX